Tabita Skincare Original di Malaysia

Assalamualaikum & Selamat Datang



SelamaT DatanG Ke Web www.HargaTabita.com. KaMi MenJalanKaN PerNiaGaaN SeCarA OnLinE DaN KaMi TuRuT MendafTarkaN PerNiagAaN Kami DenGaN SSM dengan penjenamaan syarikat sebagai FH Qaseh Beauty (JM0638154-M). Untuk Tempahan Produk, kami sedia menerima SMS 24jam setiap hari. Anda hanya perlu SMS nama produk atau kod PROMOSI produk yang terdapat pada entry yang telah anda singgah.

Terima Kasih, Fiq Haidzir.
(SMS/Whatsapp ke 0107949199)

Harga Tabita Skin Care (Malaysia) - Pasti Original

UPDATE 4/4/2016!! STOK READY!!! CEPAT2 ORDER!


Hai.. Apa khabar? Thanks sebab sudi singgah blog yang agak usang ni.. Tengah duk layan2 laptop, tiba2 rasa terajin pulak nak update promosi tabita yang terbaru. For sure yang sudi singgah sini ada yang tercari-cari harga "tabita original" yang berpatutan serta ada tawaran yang berbaloi-baloi bukan?

Ok... Kita berbalik kepada offer tabita skin care yang fiq nak share kat sini... So far memang ramai yang menggunakan tabita sebagai skin care mereka. Mungkin antara anda ada yang baru je nak cuba2 guna tabita ni kan? Tapi percayalah, lebih ramai lagi yang dah guna tabita skin care ni dah bertahun dan rajin repeat order tau..


https://tabita.onpay.my/order/form/tempah

Persoalannya kenapa? For sure sebab hasilnya yang sangat bagus.. Barang tak bagus, mesti kejap je famouskan.. Tapi Tabita skin care ni dah 6 tahun di Malaysia dan masih lagi famous. Cuma fiq nak nasihatkan supaya berhati-hati dengan barang tiruan. Serius.. Banyak Tabita yang fake kat luar sana. Agak klise kalau Fiq puji yang tabita fiq jual ni original.

Tapi tengok je la feedback2 dari customer Fiq.. Dan banyak antara mereka yang memula beli set trial, lastly terus beli set exclusive. Siap ada yang introduce pada kawan2 lagi supaya beli dengan Fiq tau..

Sebab apa? Sebab mereka yakin dengan tabita yang Fiq jual... Anda rasa yakin? Kalau kurang yakin, boleh baca beberapa testimoni di bawah ni.

tabita, tabita 2015, tabita original dan palsu, tabita palsu, tabita review, tabita skincare, tabita skincare review, tabita testimoni, tabita trial set,


Nama saya Fiq Haidzir. Menjalankan perniagaan dalam talian ni dah hampir 5 tahun tapi mendaftarkan perniagaan secara sah pada November 2012 atas nama FH Qaseh Beauty (JM0638154M). So mana-mana yang rajin buat survey, sila semak pendaftaran syarikat Fiq ini di SSM k.. Valid sehingga 2017 lagi.. So, kalau nak beli secara online, anda mesti dah tahu nak pilih siapa kan? ehem... ehem... Pilihlah Trusted Seller macam fiq ni., Barang DIJAMIN SELAMAT SAMPAI.

Kenapa Perlu Beli Dari Peniaga yang berdaftar?  

Kerajaan sendiri telah mengumumkan yang berniaga di FB (rujuk gambar di bawah) adalah haram bagi mereka yang tidak mendaftarkan perniagaan mereka. Maknanya, sesiapa yang nak berniaga even di FB pun kena daftar bagi mengelakkan anda kena tipu dengan peniaga yang mungkin berniat jahat untuk songlap duit anda lepas anda bank in..

Ini bukan cakap kosong atau nak takut-takutkan. Tapi boleh google sendiri kes2 penipuan seumpama yang berlaku.



Tapi jangan salah faham. Bukan semua peniaga online ni menipu. Kalau anda nak juga beli dari seller lain, prefer kenal-kenal dulu dengan dia, jadikan geng.. Bila da trust, barulah berurusniaga. Ok? Jangan sensitif sangat hokey. Hidup mesti mau happy. ^_^


intent://send/+60107949199#Intent;scheme=smsto;package=com.whatsapp;action=android.intent.action.SENDTO;end

Oklah.. Fiq dah takmoh celoteh manjang2 lagi dah ni.. Ni nak bagi offer terus pada anda yang sudi singgah kat sini Harga Tabita yang sangat berpatutan. Kalau dulu fiq jual sampai RM350 per set bagi Tabita Exclusive... Tapi sekarang Fiq dah mampu beli borong, so bolehlah bagi harga DISKAUN istimewa untuk ANDA.


tabita asli  tabita ada kkm  tabita acne cream  tabita asli vs palsu  tabita asli dan palsu  tabita asli indonesia  tabita ada kkm tak  tabita ada hydroquinone


tabita berkesan  tabita bahaya tak  tabita jerawat  tabita jakarta  tabita jeragat  tabita logo  tabita langkawi  tabita loose item

tabita, tabita 2015, tabita original dan palsu, tabita palsu, tabita review, tabita skincare, tabita skincare review, tabita testimoni, tabita trial set,

tabita lotion  tabita murah  tabita malaysia  tabita ok tak  tabita ok ke  tabita original shah alam  tabita online shop  tabita original malaysia  tabita original vs fake

tabita original murah  tabita ori  tabita original dan palsu  tabita original  tabita palsu  tabita produk



Macam mana? Dah bertambah keyakinan untuk beli Tabita dari Fiq?

https://tabita.onpay.my/order/form/tempah


https://tabita.onpay.my/order/form/tempah

Sebelum tu, Fiq jawab awal2 persoalan yang mungkin bermain di minda anda sekarang ni..  

Sila rajin untuk baca agar faham dan jelas.. Boleh ke boleh ni?

1) Produk tabita Fiq jual ni original ke?

J1 - Confirm original. Tabita yang Fiq jual diimport direct dari kilang pengeluar di Jakarta. Dan yeah, Tabita is Made in Indonesia. Kalau made in Malaysia atau selain Indonesia, itu terang2 FAKE.

2) Habis, kalau original, kenapa Fiq nak bagi harga diskaun? Murah pulak tu...

J2 - Awak ni kan.. Kadang Fiq peliklah.. Kadang seller dah bagi diskaun, masih nak harga mahal. Fiq dah bagitau yang sekarang ni Fiq dah mampu beli borong Tabita ni. So bolehlah Fiq bagi harga diskaun. Tapi kalau anda nak jugak harga RM350/set, boleh aje. Fiq amat alu-alukan.. Selebihnya fiq anggap sebagai "derma". Amacam? Gurau jee...

Tempahan pelanggan yang Fiq da packing dan sedia untuk diposkan

3) Berapa hari produk sampai kalau bank in harini Fiq?

J3 - Kalau nak Fiq pos by hari yang sama, sila buat bayaran dan berikan detail yang diperlukan sebelum jam 12pm hari bekerja. Fiq cuti pada hari Jumaat dan Sabtu.  Biasanya poslaju ni ambil masa 1-2 hari je untuk sampai kepada anda. Tapi kalau lambat tu, luar biasa la.. Maybe tayar poslaju pancit, atau posmen yang bertugas ada problem di tempat kerja. So Far, semua sampai pada customer.. Asalkan alamat yang diberikan tepat hokey...

Fiq akan berikan no tracking poslaju supaya anda senang nak trace barang anda da sampai mana.

4) Fiq, akak nak beli by hand COD je boleh tak?

J4 - Maaf. Sekarang Fiq hanya buat by PosLaju sahaja disebabkan sikap beberapa customer yang konon2 nak COD, bila Fiq dah tunggu, dia boleh cancel macam tu sahaja. So, sekarang Fiq da tak buat Cash On Delivery lagi.. Harap Maklum.

5) Setiap set tahan berapa lama ye Fiq?

J5 - Ok darling2 semua...
Untuk Trial Set Tabita tahan sehingga 4 minggu.
Untuk Exclusive Set Tabita tahan sehingga 4 bulan. (Lagi jimat exclusive dear)

6) Boleh percaya ke kalau beli dengan Fiq? Barang Confirm sampai ke?

J6 - Macam yang Fiq dah celoteh awal2 tadi, perniagaan Fiq ni berdaftar dengan pihak SSM. Setiap pembayaran akan melaui akaun CIMB/Maybank syarikat. So, kalau nak kata Fiq akan scam duit anda, rosak ler reputasi iols ni sebagai peniaga online.. Clear?

7) Macam mana nak dapatkan Promosi Diskaun ni Fiq?

J7 - Mudah je.. Orang yang ikut arahan akan mudah faham ape yang Fiq suruh.. Anda hanya perlu SMS (wajib) kod ini TSC3 dan hantar ke 0107949199. Ingat tau.. Ikut je arahan mudah yang Fiq bagi ni.. 

*Kalau anda sedang guna handphone sekarang ni, just klik je gambar kat bawah ni, pastu terus tekan SEND

https://tabita.onpay.my/order/form/tempah

8) Nak kena SMS je ke Fiq? Whatsapp tak boleh ke?

J8 - Nak whatsapp boleh tak de masalah.. Cuma kalau amda SMS, dalam handphone fiq ni ada 1 sistem dipanggil sistem AutoReply. Bila anda SMS kod yang diberikan, just ikut je arahan2 mudah yang diberikan. So, bila anda SMS kod TSC3 ni, automatik akan dapat reply sepantas 5 saat.

Tak Percaya? Cubalah sekarang. Kat whatsapp xde lagi sistem macam tu k dear... So takde lah anda nak kena tunggu lama untuk reply dari Fiq..

9) Lepas SMS, ape perlu buat?

J9 - Just follow je arahan MUDAH yang diberikan nanti. Senang je tau..

10) Ni Fisrt time saya guna tabita, mengelupas x? Macam mana cara guna ye Fiq?

J10 - Soalan ni kerap orang tanya. Jawapannya YA mengelupas atau peeling akan berlaku (depends pada individu juga). Biasanya 5 hari hingga ke 3 minggu pengelupasan akan berlaku bergantung pada cara penggunaan anda. Kadang2 tengok orang juga. Ada yang cepat, ada yang lambat.

Dan YA bila peeling akan rasa pedih. Tapi ada cara untuk kurangkan rasa pedih tu. Cara Penggunaan Tabita? Fiq akan whatsapp kan pada anda cara betul guna tabita lepas anda CONFIRM jadi customer Fiq.. Boleh ke boleh ni?

Nah.. Fiq belanja sikit gambar selfie untuk anda. Nampak Tabita kat belakang tu? Da selamat pos da..

Berminat nak dapatkan Tabita Skin Care Dengan Harga Tawaran Yang Berbaloi?


TABITA EXCLUSIVE SET:
Tahan antara 3-4 bulan
Daily Cream
Night Cream
Smooth Lotion (Toner)
Facial Soap

https://tabita.onpay.my/order/form/tempah

Harga biasa RM350

>> KINI CUMA RM290 <<

Nak Harga Diskaun Ini? Ikut Arahan Di Bawah:



 SMS Now:  
TSC3 ke 0107949199

https://tabita.onpay.my/order/form/pembayaran



TABITA TRIAL SET :

? Tahan sehingga 4 minggu
? Daily Cream
? Night Cream
? Smooth Lotion (Toner)
? Facial Soap
https://tabita.onpay.my/order/form/tempah

Harga RM130
(READY STOK)



Berminat Nak Order Secara Pantas? Ikut Arahan Di Bawah:



SMS SEKARANG:
TSC3 ke 0107949199


Stok adalah limited. Selepas anda SMS kepada Fiq seperti yang dimaklumkan di atas, anda akan secara PANTAS akan menerima reply dari kami.


**Untuk makluman TAMBAHAN, Fiq juga menjual stok loose item untuk set tabita exclusive sahaja. Harap Maklum.

https://tabita.onpay.my/order/form/tempah

SMS Now:  
TSC3 ke 0107949199


https://tabita.onpay.my/order/form/pembayaran


https://tabita.onpay.my/order/form/tempah

==MANFAAT KESIHATAN DARI CENGKIH ==
.
Cengkih boleh memainkan peranan terapeutik dalam keadaan berikut:
.
.
💘 Sifat memadam rembasan penyakit yang berkuasa
.
💘 Cengkih digunakan secara meluas dalam penjagaan pergigian untuk melegakan sakit gigi, sakit gusi dan ulser mulut. berkumuh dengan minyak cengkih dapat membantu masalah tekak dan nafas berbau.
.
💘 Bantuan berkesan bagi keracunan makanan. Minyak cengkih dengan berkesan membunuh pelbagai bentuk jangkitan bakteria disebabkan dari makanan tercemar.
.
💘 Minyak cengkih boleh digunakan untuk mengurang jangkitan, luka, gigitan serangga dan sengatan.
.
💘 Bantuan terbaik bagi masalah kulit, seperti jerawat.
.
💘 Minyak cengkih merangsang sistem peredaran darah, membersihkan minda dan mengurangkan keletihan mental dan keletihan badan. Ia juga digunakan untuk membantu masalah tidak mampu tidur (insomnia), kehilangan ingatan, kebimbangan dan kemurungan.
.
💘 Minyak cengkih membersih saluran pernafasan, bertindak sebagai agen menghalang kahak dan batuk (ekspektoran) untuk merawat keadaan paru-paru pernafasan termasuk selsema, styes mata, bronkitis, keadaan resdung, batuk dan asma.
.
💘 Cengkih bukan sahaja membersihkan darah, tetapi turut membantu dalam menstabilkan tahap gula dalam darah, dan mungkin mempunyai manafaat untuk pesakit kencing manis.
.
💘 Sifat antivirus dan pembersihan Cengkih, membersihkan badan, Menambahkan rintangan penyakit.
.
💘 Beberapa penyelidikan menunjukkan bahawa cengkih berguna sebagai bantuan untuk ejakulasi pra-matang.
.
💘 Minyak cengkih menghasilkan tindak-balas kuat terhadap angin dan kembung berut. Ia mengurangkan tekanan angin di dalam perut, membantu penghadaman makanan dengan betul dan mengeluarkan toksik. Ia juga melegakan ketidak-selesaan ulser peptik. Berkesan bagi masalahan perut termasuk loya, tersedu, mabuk dan muntah-muntah
.
💘 Kajian awal menunjukkan bahawa minyak cengkih boleh memainkan peranan chemopreventative, terutamanya dalam kes-kes paru-paru, kulit dan kanser usus.
.
Minyak aktif penting dalam cengkih, eugenol, telah menunjukkan kemampuan bertindak secara berkesan sebagai perencat platelet, mencegah darah beku. Kajian menunjukkan bahawa minyak cengkih boleh mencegah keracunan yang berkaitan dengan pendedahan kepada pencemaran alam sekitar.
.
P/s: Terima kasih sudi membaca & share. Jangan lupa tag nama kengkawan uollss dalam komen.
📣 📣 Kalau Nak Share SILA Komen “SAYA SHARE” ok.
Mohon Kerjasama
(Supaya fanpage lebih aktif di News Feed Anda)
.
Like Page Ini >> Ferrara Herbs

Tabita Skincare Kini Di Puchong!

Adakah anda pengguna Tabita atau pun berminat membeli tabita secara by hand?

Berita baik buat anda yang berada di lokasi sekitar Puchong, yang sangat berminat untuk membeli Tabita Skin Care ini, anda dah boleh dapatkan di sebuah butik di area Puchong Perdana.

Alhamdulillah.. Ramai yang bertanya pada Fiq, Tabita yang Fiq supply ada jual di area Puchong ke, Shah Alam ke, Putrajaya ke kan.. Yelah.. Biasanya Fiq akan maklumkan yang setiap tempahan Fiq hanya poskan atau kalau nak COD by hand set tabita ni pun area Johor Bahru sahaja.

Tapi kali ini, anda dah boleh dapatkan direct di alamat berikut:

tabita puchong, beli tabita di puchong, tabita skin care, tabita cosmetic, pembekal tabita, testimoni tabita, tabita putrajaya, tabita di kl

Untuk hubungi, anda boleh hubungi Kak Lynn di talian berikut:

0177130384 (SMS/Call/Whatsapp)

Set tabita yang sedia ada buat masa ini hanyalah set travel (tahan 2 bulan) dan set exclusive (tahan 3 bulan). Untuk rujukan set yang dinyatakan tadi, boleh tengok gambar di bawah:

tabita puchong, beli tabita di puchong, tabita skin care, tabita cosmetic, pembekal tabita, testimoni tabita, tabita putrajaya, tabita di kl
Harga Pasaran RM180.
Dapatkan Harga Promosi Istimewa Hanya di Guzel Boutique!


Harga Pasaran RM290.
Dapatkan Harga Promosi Istimewa Hanya di Guzel Boutique!

Fiq sarankan sebelum anda datang untuk membeli Tabita Skincare ini, sebaiknya call dahulu Kak Lynn pada nombor yang diberikan tadi ye. Fiq jamin Tabita yang dijual adalah kualiti original.

Sekali lagi, Fiq berikan alamat Guzel Boutique tersebut seperti berikut:

1-46A, Jalan Putra Perdana 1/1, 
Taman Putra Perdana, 
47130 Puchong, Selangor.

Oh ye.. Di butik tersebut juga ada menjual baju-baju yang cantik-cantik. Jadi, kalau anda ke sana nanti, bolehlah cuci mata sekali ok.

Like juga page Guzel Boutique di FaceBook >> https://www.facebook.com/Theguzel.boutique

p/s: Jika anda hendak menjadi pembekal Tabita skincare, amat dialu-alukan. 

Tips: Pakai Tabita Tapi Naik Jerawat? Boleh Cuba Petua Ini.

Fiq hanya nak kongsikan satu petua ringkas kepada anda pengguna Tabita tidak kira sama ada anda masih baru guna tabita skin care ini atau pun yang sudah lama.

Mungkin ada antara anda yang baru sahaja beli tabita skincare ni tidak kiralah dari Fiq ataupun stokis tabita yang lain, mengalami muka naik jerawat atau biji-biji di awal penggunaan produk tabita ini kan.

Mesti anda risau sebab produk yang anda beli adalah produk tabita original, tetapi masih mengalami simptom seperti yang fiq nyatakan tadi. Sudahya anda pun search kat google keburukkan tabita skin care la, tabita skin care bahaya la, tabita palsu la...

Sabar ye semua..

Mengikut pengalaman Fiq sendiri dan dikongsikan juga dari senior-senior yang telah menggunakan Tabita, jika anda mengalami masalah naik jerawat semasa menggunakan tabhita, ada kemungkinan kulit anda sensitif kepada smooth lotion atau kita gelarkan toner.

Apa yang perlu anda lakukan adalah, hentikan penggunaan toner tabita itu buat sementara. Sebaliknya anda gantikan dengan penggunaan ais atau air batu.

Caranya, selepas anda cuci muka, ambil seketul ais yang bersih, kemudian sapu rata pada wajah anda. Sebaiknya buat pada waktu pagi dan malam. Selepas itu, gunakan krim macam biasa.

Mudahkan tips ini. 

Jom baca antara feedback yang fiq terima selepas pelanggan tabita yang baru menggunakan produk ini dalam tempoh 9 hari.

pakai tabita naik jerawat, jerawat tumbuh lepas guna tabita, tabita jerawat kecil, tabita jerawat teruk, keburukkan tabita, keburukan tabita skin care, tabhita
Disclaimer: Testimonials do not guarantee the outcome, and individual results may vary

pakai tabita naik jerawat, jerawat tumbuh lepas guna tabita, tabita jerawat kecil, tabita jerawat teruk, keburukkan tabita, keburukan tabita skin care, tabhita
Disclaimer: Testimonials do not guarantee the outcome, and individual results may vary

pakai tabita naik jerawat, jerawat tumbuh lepas guna tabita, tabita jerawat kecil, tabita jerawat teruk, keburukkan tabita, keburukan tabita skin care, tabhita
Disclaimer: Testimonials do not guarantee the outcome, and individual results may vary

pakai tabita naik jerawat, jerawat tumbuh lepas guna tabita, tabita jerawat kecil, tabita jerawat teruk, keburukkan tabita, keburukan tabita skin care, tabhita
Disclaimer: Testimonials do not guarantee the outcome, and individual results may vary

Macam mana? Teruja? So kalau anda memang beli tabita dari Fiq, Fiq akan advise elok-elok. Tapi kalau anda dah beli dari reseller lain, maaf ye.. Bukan fiq taknak tolong, fiq prefer anda rujuk kepada reseller anda itu ok.. Harap Maklum.

Fiq hanya utamakan pelanggan Fiq sahaja..

intent://send/+60107949199#Intent;scheme=smsto;package=com.whatsapp;action=android.intent.action.SENDTO;end


Kepada yang nak repeat order, PM Fiq segera atau terus SMS / Whatsapp kod berikut:

TSC3 ke 0107949199

 Atau Jika Anda Sedang Melayari Web Ini Menggunakan HP, sila klik gambar di bawah:


intent://send/+60107949199#Intent;scheme=smsto;package=com.whatsapp;action=android.intent.action.SENDTO;end


Nak Order Tabita Trial? Promosi Ada Kat Sini

Harini fiq tak rasa nak celoteh panjang-panjang. Hanya nak tanya kepada anda yang sudi singgah blog usang Fiq ni, adakah anda berminat nak order tabita original? Boleh dapatkan dari Fiq.

Fiq ada jual Tabita Trial dan Tabita Exclusive.

Tapi ada yang tanya Fiq, apa beza set trial dan set exclusive Tabita ni? Jawapan ye mudah sahaja. Ianya berbeza dari tempoh penggunaan.

Tabita Trail tahan sehingga 1 bulan.
Tabita Exclusive pula tahan sehingga 3-4 bulan.

tabita skincare, tabita trial, tabita original, tabita rm100, tabita murah malaysia, harga produk tabita skin care

Nah... Ni antara sebahagian tempahan Tabita dari customer Fiq. Nak tahu cara mereka order? Jika anda sedang baca blog ini menggunakan smartphone, sila klik terus klik gambar berikut untuk dapatkan harga promosi:


Atau jika menggunakan laptop atau komputer, sila SMS kod promosi berikut:

TSC3 ke 0107949199

Harga biasa:

Trial Set Tabita - RM130
Exclusive Set Tabita - RM290

Nak Harga Promosi Merdeka??? SMS KOD PROMOSI SEKARANG!

Bagaimana Cara Penggunaan Tabita Skincare Dengan Betul?

Harini tak dinafikan ramai yang telah menggunakan tabita dan menjadikan tabita skincare sebagai salah satu produk penjagaan wajah harian mereka. Namun, ramai juga yang baru sahaja nak mencuba produk Tabita Skincare ni. Ingat ye, sila dapatkan Tabita Skin Care hanya dari Truste Agen sahaja supaya anda tidak terbeli produk yang tiruan.


intent://send/+60107949199#Intent;scheme=smsto;package=com.whatsapp;action=android.intent.action.SENDTO;end


Jadi, Fiq sharekan serba sedikit cara penggunaan tabita dengan cara yang betul. Sila ikuti langkah berikut.

PENTING !! Cara Pemakaian Tabita Skin Care Yang Betul :

1.   Cuci wajah dan leher menggunakan FACIAL SOAP secara merata. (hanya sedikit  1 drop sahaja memadai dan diperlukan, ia akan memberikan buih serta cucian yang mendalam)

2.   Bilas wajah secara menyeluruh sebersih-bersihnya tanpa DI LAP. Memadai dengan menepis sisa-sisa air bilasan itu agar tidak terlalu basah berair.

3.   Titiskan min 3 titis SMOOTH LOTION di atas kapas muka dan oleskan secara perlahan-lahan. Sapuan merata pada wajah dan leher untuk memberikan kesan yang maksima. Usapan yang perlahan sudah memadai, jangan di sental secara kasar, kerana ini adalah tidak elok untuk kulit wajah anda.

4.   Oleskan pula DAY KRIM pada siang hari dan NIGHT KRIM pada malam hari ke seluruh wajah dan leher semasa wajah masih dalam keadaan lembab. Ratakan sapuan keseluruhan bagi mendapatkan kesan yang menakjubkan. Ini haruslah dilakukan secara rutin setiap hari. Ingat ye..

Notes ::
Jika ingin mengurangkan rasa pedih dan pengelupasan diminta memakai SMOOTH LOTION  hanya sekali sehari pada waktu malam sahaja.

Fiq amat sarankan, untuk 1 bulan pertama semasa menggunakan Tabita Skincare, elakkan dari menggunakan sebarang mekap atau bedak bagi mendapatkan hasil yang terbaik,

**....SELAMAT MENCUBA....**




intent://send/+60107949199#Intent;scheme=smsto;package=com.whatsapp;action=android.intent.action.SENDTO;end



Mana Boleh Dapat Set Tabita? Klik Sini !


Ok.. Lately ni ada je yang call dan sms Fiq nak tanya kat mana boleh dapat set tabita skin care ni tau.. Boleh dikatakan hampir setiap hari ada je soalan yang sama. Fiq faham, ramai yang tanya macam tu dengan harapan boleh beli terus secara by hand tabita ni kan.

kat mana nak beli tabita, Mana Boleh Dapat Set Tabita, mana boleh dapatkan tabita skin care, tabita skin care original, tabita murah

Ok kawan-kawan. Fiq harap dengan penjelasan ringkas ni dapat membantu kawan2 lebih clear ok?

Pertama: Fiq tak de lantik mana-mana agen atau dropshipper bagi produk Tabita Skin Care yang Fiq supply. So, kalau tanya Fiq kenal tak mana-mana agen yang berdekatan dengan anda, maaf ye.. Fiq tak tahu..

Kedua: Lokasi Fiq sekitar Johor Bahru. So, sesiapa yang nak beli by hand, pastikan anda berada dalam lingkungan JB ok.. Bandar JB atau Pasir Gudang sahaja.. Kalau memang korang area Johor, tapi kat Kulai ke, Senai ke, Pontian ke, tu bukan JB ye sayang.. Tu dalam Johor.. Tapi dah keluar dari JB. Kalau betul nak by hand, kita jumpa sekitar Tampoi atau Bandar Baru Uda.

Ketiga: Kalau betul-betul berminat nak order Tabita, tapi anda di luar kawasan seperti yang Fiq nyatakan tadi, tak de masalah. Fiq akan poskan menggunakan poslaju. So far takde masalah besar sangat. Semuanya sampai setakat ni. DIJAMIN!

Ok.. Kawan-kawan da clear tak kat mana boleh dapatkan set tabita ni? Good..

Sekarang masih berlangsung promosi tabita untuk set exclusive.. Berminat nak tahu? Syarat Mudah sahaja.. Hanya perlu SMS kod promosi ni ke no hp Fiq..

SMS sekarang juga:

TSC3   ke  0107949199



Testimoni Tabita

Testimoni Tabita

Testimoni

Testimoni

Testimoni

Powered by Blogger.